Vrtec pri lovcih

Lovci LD Dobrova smo dobili obisk vrtca

Lovski tovariš iz LD Bučka na dolenjskem je iskal lovsko družino v bližini Ljubljane, ki bi bila pripravljena sprejeti obisk otrok iz vrtca v svojem lovišču. Ker bi bilo otroke iz Ljubljane malo daleč voziti na dolenjsko v gozd. Javili smo se prostovoljci iz naše lovske družine.

Preberi več

Pripravniki pri Jap-u

Slavnostna podelitev lovskih spričeval pripravnikom generacije 2014

ZLD Ljubljana že nekaj let organizira slavnostno podelitev lovskih spričeval svežim lovcem v lokalu na dolenjskem, ki premore primerno mesto za dogodke z večjo skupino ljudi. Tako me je letos lovski tovariš, do nedavnega še moj pripravnik Robert povabil na ta lovsko svečan dogodek.

Preberi več

OZ 2014 na pepelnico

Občni zbor LD Dobrova 2014

Pepelnična sreda 5. marca je bila primeren dan za ponovno letno srečanje vseh članov lovske družine. Žal se nikoli ne uspemo srečati polnoštevilčno, saj nekatere že mučijo bolezni, nekateri imajo opravičljive vzroke za izostanek, nekateri pa nam raje na skupščino pošljejo kakšno bolj ali manj slano pisanje. A kljub vsemu zadnja leta ta naša srečanja potekajo delovno, družabno in v dobrem duhu.

Preberi več

Nova streha na Klobuku

Akcija prekrivanja strehe na lovski koči na Klobuku

6. avgust 2013 je bil eden najbolj vročih dni v letu. In ne samo v letu temveč v nekaj desetletjih. A to ni oviralo skupine naših lovcev, ki so si zadali nalogo, da prekrijejo dotrajano streho koče na Klobuku. V avto sem naložil oba psa in odpravili smo si ogledati marljivo ekipo ki je prelivala znoj po ostrešju koče.

Preberi več

Redni Občni zbor 2013

Kot že mnogokrat tudi v letu 2013 pr' Anžic

Včeraj prvega dne pomladanskega marčevskega meseca, sicer še v snegu, smo se ponovno zbrali na rednem občnem zboru naše lovske družine. Po začetnem kramljanju v dvorani in ob točilnem pultu smo posedli za mize in začeli z delom.

Preberi več